Toen ik afgelopen februari samen met onze dochter Maamke deelnam aan het Super Stoere Winterweekend begon er tussen alle vuurtjes om ons heen in mij ook een flink fikkie te ontstaan: wat nou als ik zo’n weekend met kinderen die stotteren en (een van) hun ouders zou kunnen organiseren?

Al sinds ik kan praten stotter ik. Uit ervaring weet ik: samen stotteren daagt uit, doet groeien en voelt zo stoer, omdat we elkaar zo goed begrijpen! Dit gun ik iedereen, maar vooral ook kinderen, omdat bij hen vaak al het zaadje van onzekerheid en eenzaamheid door stotteren gaat kiemen.

Laten we hen samenbrengen en samen stoer doen voelen. Bikkelen, spelen, scharrelen, vuur maken om op te koken en iedereen weet: rond het kampvuur is de beste plek voor het delen van ervaringen, ook voor ouders!

Ik werk 20 jaar met kinderen en zet deze ervaringen en kennis graag in om Stoere Stotter activiteiten te organiseren bij SamenStoer. 

Check hier het weekend: https://samenstoer.nl/product/stotter-stoer-8-12-jaar-2-personen/

Ik kijk naar jullie uit!