Weekenden

Een stoer weekend

PLEZIER | SPELEN | UITDAGING | VERBINDEN | BUITEN | HERINNERING | BIKKELEN

Samen met je zoon of dochter slapen in de natuur, hoe tof! Op een ongedwongen en speelse manier leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Onverdeelde aandacht voor elkaar, echt even samen. Wees niet bang…je hoeft geen ervaren kampeerder te zijn, de groep vooraf al te kennen of ervaring te hebben met de verschillende sportieve activiteiten. Integendeel!

Kom uit je comfort-zone. Je zoon of dochter zal hierdoor merken dat je het echt samen doet. Na afloop gaan jullie sowieso met een stoere herinnering naar huis. 

Hieronder vind je de weekenden.  De datum, tijd en locatie vind je bij het tabblad “extra informatie”. 

 

Onze weekenden

Filter op:

Toont alle 2 resultaten

Moniek Pot-vdBerg
11/07/2023
Geweldig weekeind, aan alles is gedacht. Ondanks de voordelen van een grote groep (gezelligheid), toch de waardevolle één op één tijd met je kind . Samen Stoer, precies zoals het was. Flexibele organisatie, moest eea aanpassen gezien regen en veranderde regels op de camping, hoppa binnen een paar tellen een nieuw, net zo leuk plan! Absoluut aan te raden voor een goede en sportieve tijd één op één met je kind.
Kim Verschoor
09/07/2023
Echt een aanrader dat SamenStoer! Stoere activiteiten in een liefdevol jasje. I love it!
jeske staats
30/10/2022
Wat een leuke dag hebben we gehad in Zeewolde. De hele dag in de natuur hutten bouwen, boogschieten, vuur maken en nog veel meer spellen met onze twee zoons van 10 en 7. Erg goed georganiseerd en zeker voor herhaling vatbaar. Super bedankt, Tessa en Anna!
Mirjam Maas
29/10/2022
Mijn zoon en man hebben een topdag gehad in de herfstvakantie! Niet in de laatste plaats door de enthousiaste begeleiders Tessa en Anna. Vuur maken, boogschieten, leuke spellen, met z’n tweetjes in de zelfgemaakte hut pannenkoeken bakken en afsluiten met hamburgers en marshmallows boven het vuur. Kortom een aanrader voor iedereen die een waardevolle en avontuurlijke dag met z’n kind wil beleven!
Rianka Van de Beek
28/10/2022
Wat is dit een dag vol optimale beleving met elkaar in de natuur, heerlijk! Dus zeker een aanrader om dit te boeken. De mini vakantie zat vol met leuke activiteiten, mijn kinderen hebben genoten. En Tessa & Anna zijn echt toppers!
Roy Van Egmond
28/09/2022
Wat een super gave ervaring. Kamperen, torenbouwen, vuurstoken, klimmen, puzzeltocht, handboogschieten, luchtbuksschieten, downhill steppen. Maar met kop en schouders de gezelligheid met elkaar. Wil je een mooie ervaring met je kind dan is dit echt een aanrader. Monique en Tessa, dank voor deze onvergetelijke ervaring
Bram Sevensma
28/09/2022
Zelfs voor een tweede keer zeer leuk!
Julian van der Kieft
13/09/2022
Super toffe ervaring om samen met mijn zoon aan deel te nemen. 1 nacht in de biesbos inclusief serieuze kanotocht. Op het eiland leuke opdrachten gedaan, maar ook genoeg tijd voor jezelf. De begeleiding was super. En we waren echt SAMEN STOER!!!
Peter-paul Rutjens
12/09/2022
Superleuk weekend in een prachtige omgeving. Gezellige groep, fijne begeleiding, leuke sfeer en leuke dingen geleerd en gedaan. Het was een mooi programma met genoeg ruimte om ook lekker zelf dingen te kunnen doen en te spelen. Een aanrader!