Weekenden

Een stoer weekend

PLEZIER | SPELEN | UITDAGING | VERBINDEN | BUITEN | HERINNERING | BIKKELEN

Samen met je zoon of dochter slapen in de natuur, hoe tof! Op een ongedwongen en speelse manier leren jullie elkaar op een andere manier kennen. Onverdeelde aandacht voor elkaar, echt even samen. Wees niet bang…je hoeft geen ervaren kampeerder te zijn, de groep vooraf al te kennen of ervaring te hebben met de verschillende sportieve activiteiten. Integendeel!

Kom uit je comfort-zone. Je zoon of dochter zal hierdoor merken dat je het echt samen doet. Na afloop gaan jullie sowieso met een stoere herinnering naar huis. 

Hieronder vind je de weekenden.  De datum, tijd en locatie vind je bij het tabblad “extra informatie”. 

 

Onze weekenden

Filter op:

Toont alle 2 resultaten

Roy Van Egmond
28/09/2022
Wat een super gave ervaring. Kamperen, torenbouwen, vuurstoken, klimmen, puzzeltocht, handboogschieten, luchtbuksschieten, downhill steppen. Maar met kop en schouders de gezelligheid met elkaar. Wil je een mooie ervaring met je kind dan is dit echt een aanrader. Monique en Tessa, dank voor deze onvergetelijke ervaring
Bram Sevensma
28/09/2022
Zelfs voor een tweede keer zeer leuk!
Julian van der Kieft
13/09/2022
Super toffe ervaring om samen met mijn zoon aan deel te nemen. 1 nacht in de biesbos inclusief serieuze kanotocht. Op het eiland leuke opdrachten gedaan, maar ook genoeg tijd voor jezelf. De begeleiding was super. En we waren echt SAMEN STOER!!!
Peter-paul Rutjens
12/09/2022
Superleuk weekend in een prachtige omgeving. Gezellige groep, fijne begeleiding, leuke sfeer en leuke dingen geleerd en gedaan. Het was een mooi programma met genoeg ruimte om ook lekker zelf dingen te kunnen doen en te spelen. Een aanrader!
Berton Davelaar
06/07/2022
Heerlijk avontuurlijk weekend gehad met leuke activiteiten en volle aandacht voor de kind en ouder band. Dank voor Kees en Ronald voor de ongedwongen sfeer en kundige begeleiding. Zeearend vs buizerd was de kers op de Biesdbosch...
Jan vd Linden
29/06/2022
Een heerlijk weekend in Drenthe gehad met mijn zoon (7 jaar). Leuke sportieve en uitdagende activiteiten, met de groep maar ook 1 op 1, gezelligheid, ontspanning, samen zijn, echt top! Al met al een weekend om nooit meer te vergeten en herinneringen gemaakt die zullen blijven :). Bedankt SamenStoer!
Merel Kramer
29/06/2022
Erg leuk en actief weekend met een goede balans tussen activiteiten met de groep en activiteiten 1 of 1. Alle ingrediënten voor een weekend vol met buitenspelen, avontuur, verbinding en plezier zijn aanwezig. De organisatoren zijn enthousiast, sturen waar nodig en laten vrij waar mogelijk. Zelfs als niet kampeerders hebben we ontzettend genoten van dit stoere weekend.
Sanne van Koolwijk
28/06/2022
Eva en ik willen zeker samen nog een keer! Heerlijk ‘niets moet, alles mag’ Tijd met en voor elkaar, een cadeautje was het Samen werken, Samen lol maken, Samen slapen, Samen Stoer Begeleiding top! Benaderbaar en Gemoedelijke sfeer
Irene Feenstra
26/06/2022
Nu twee keer met mijn zoon (6 jaar bij 1e avontuur, 8 jaar bij 2e) met Samen Stoer op pad geweest en ik kan het alleen maar aanraden! Eerste keer was in Drenthe en bleek er wat doorzettingsvermogen nodig te zijn voor het mountainbiken, de tweede keer was dat nodig voor het kanoën naar de overnachtingsplek in de Biesbosch. Het is zo leuk en goed om dat 1:1 met je kind te doen. En top dat alles goed geregeld is maar ook gewoon nog basic en avontuurlijk. Dikke aanrader voor als je er eens uit wilt met je kind.