Zeewolde 9-12 jaar
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zeewolde 9-12 jaar

juni 26 @ 20:00 - juni 28 @ 15:00

€325
STORMBAAN | VLOTVAREN | BOOGSCHIETEN  | VUUR | ZAKMES | KOKEN  | DROPPING | KAART EN KOMPAS | SPORT | SPEL

Zin in een stoer weekend waarbij de voorzieningen basic zijn maar het buitengevoel des te groter? Ga dan mee naar Natuurcamping Altena in Zeewolde. Eenmaal op het terrein kom je direct los van de dagelijkse realiteit. We bouwen ons kamp op een prachtig ruim veld aan de rand van het grootste loofbos van Nederland. In het midden is een grote vuurplaats waar het vuur de hele dag brandt om je op te warmen en samen te koken. Op de camping is ook een 2km lange stormbaan. Wie durft die te bedwingen? We waarschuwen alvast: hier komt het echt aan op teamwork!

Wat kan je nog meer verwachten? Uitdagende activiteiten in het bos waarbij de focus ligt op samenwerking, beheerste fysieke uitdaging (basisconditie vereist) en vooral veel plezier. Denk aan sport, recreatieve spelletjes, koken met en voor elkaar en samen slapen in een tent, hoe tof!

Jullie nemen zelf mee:

een tent(je), een slaapmat/luchtbed, een slaapzak en alles wat je verder nog mee wilt nemen voor 2 nachtjes slapen.

Alles inbegrepen: Deelname aan alle activiteiten, campingplaats, 2x uitgebreid ontbijt met op zondag een croissantje, 2x lunch en 2x avondeten. Onbeperkt koffie, thee en limonade, tussendoortjes. Een cadeautje voor elkaar en een stoer zakmes.

Uiteraard doen we er alles aan om het weekend soepel en vooral veilig voor jullie te laten verlopen. SamenStoer is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of diefstal van persoonlijke eigendommen. Alle activiteiten zijn op eigen risico.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Zeewolde 9-12 Weekendticket ouder+kind
325,00
11 beschikbaar

Gegevens

Begin:
juni 26 @ 20:00
Einde:
juni 28 @ 15:00
Kosten:
€325

Organisator

Tessa
Telefoon:
06-51930001
E-mail:
info@samenstoer.nl
Website:
www.samenstoer.nl

Locatie

Natuurcamping Altena
Wielse weg 2
Zeewolde, 3896 LA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.justmotivate.nl

TERUG NAAR WEEKENDEN