SamenStoer in het bos Datum volgt! (9-12 jaar)
Vlotvaren | Boogschieten | Mountainbiken | Bootcamp | Koken | Spelen

Tijdens dit weekend ga je samen met je zoon of dochter verschillende uitdagende activiteiten aan. De focus ligt op samenwerking, beheerste fysieke uitdaging (basisconditie vereist) en vooral veel plezier. Denk aan buitensport, recreatieve spelletjes, koken met en voor elkaar en samen overnachten in een echte ‘Sahara-tent’.

We verblijven dit weekend op camping de Blauwe Haan in Uffelte en staan met de groep op een eigen veld. Daarnaast mag iedereen natuurlijk ook gebruik maken van alle andere camping-faciliteiten. Alvast een kijkje nemen bij de Blauwe Haan? Check de volgende link: www.campingdeblauwehaan.nl 

Een perfecte plek voor een heerlijke tijd: SamenStoer!

zakmes

Wist je trouwens dat je bij elke boeking een stoer (kinder)zakmes cadeau krijgt? Deze ontvang je voor het weekend en kan je daarna natuurlijk ook nog goed gebruiken.

Check hier alle info:

Datum: Datum volgt! 2020
Aanvang: vrijdag welkom vanaf 17.00 uur
Einde: zondag 13.00 uur
Locatie: Camping de Blauwe Haan in Uffelte

Organisatie: Tessa en Kees
Kosten: 350 euro (per ouder met kind)
Inclusief: All-in.

Dit is inclusief:

Deelname aan alle activiteiten. Campingplaats, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x avondeten. Onbeperkt koffie, thee en limonade.  Tussendoortjes en een cadeautje voor elkaar. 

Tent mee of nee?

Zelf een tent mee: jullie nemen zelf een tent mee, inclusief slaapspullen (matras, luchtbed, slaapzak) en zetten deze bij aankomst zelf op.

Hebben jullie geen tent en lukt het niet om een tent te lenen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Het is namelijk ook mogelijk om een tent bij te boeken. Deze staat op vrijdagmiddag bij aankomst voor jullie klaar.

Maximum aantal deelnemers: 24 personen (12 volwassene en 12 kinderen)

Nog 11 plaatsen beschikbaar

Na inschrijving ontvang je per mail de boekingsbevestiging en betaalgegevens.
Via de post volgt zes weken voor het weekend alle andere informatie. Uiteraard zullen we er alles aan doen om het weekend soepel en vooral veilig voor jullie te laten verlopen. Check voor verdere details onze algemene voorwaarden.

Wat anderen zeggen

Tijdens het SamenStoer weekend heeft deze stoere dochter haar niet stoere moeder geleerd dat je door te doen er achter komt dat je meer kunt dan je denkt! Het was erg leuk om met onbekende het samen zijn met jouw kind te delen en hier een prachtige herinnering van te maken! Danny en Lorenza (8)

Het SamenStoer weekend was echt een geweldige ervaring voor ons allebei. Heel waardevol om zo samen op pad te gaan en stoere dingen aan te gaan. De mountainbike tocht was het absolute hoogtepunt voor ons allebei! Tessa heeft alles perfect tot in de puntjes georganiseerd en er werden heel bewust waardevolle momenten gecreëerd. Het is voor ons een hele waardevolle ervaring/herinnering. Super bedankt! Alette en Lars (7)