SamenStoer in het bos Datum volgt! (6-9 jaar)
Vlotvaren | Boogschieten | Mountainbiken | Bootcamp | Koken | Spelen

Tijdens dit weekend ga je samen met je zoon of dochter uitdagende activiteiten aan. De focus ligt altijd op samenwerking, beheerste fysieke uitdaging (basisconditie vereist) en vooral veel plezier. Denk aan sport, recreatieve spelletjes, koken met en voor elkaar en samen slapen in een tent, hoe tof!

We verblijven midden in het bos op Camping de blauwe Haan in Uffelte. Een perfecte plek voor een heerlijke tijd: SamenStoer! We staan we met alle deelnemers op een eigen veld. Daarnaast mag iedereen volop gebruik maken van de overige faciliteiten op de camping. Neem een kijkje op de camping via de volgende link: www.campingdeblauwehaan.nl

Er is plaats voor maximaal 12 ouder/kind koppels.

zakmes

En!!….Bij elke boeking krijg je een stoer kinderzakmes cadeau!

Check hier alle info:

Datum: Datum volgt! 2020
Aanvang: vrijdag welkom vanaf 17.00 uur
Einde: zondag 13.00 uur
Locatie: Camping de Blauwe Haan in Uffelte

Organisatie: Tessa en Kees
Kosten: 345 (per ouder met kind)
Inclusief: All-in.

Dit is inclusief:

Alles: Deelname aan de activiteiten, campingplaats, 2x uitgebreid ontbijt met op zondag een croissantje, 2x lunch en 2x avondeten, onbeperkt koffie, thee en limonade,  een tussendoortje en chippie, een cadeautje voor elkaar en een zakmes.

Mocht het je niet lukken om een eigen tent mee te nemen, vraag dan naar de mogelijkheden voor het bijboeken van een tent.

Zijn jullie enthousiast? Boek dan hier!

Per post ontvangen jullie 6 weken voor het stoere weekend de informatie en het zakmes. De voorpret kan beginnen…

Na betaling is de reservering definitief.

Uiteraard zullen we er alles aan doen dat het weekend soepel en vooral veilig verloopt voor jou en je kind. SamenStoer is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of diefstal van persoonlijke eigendommen en alle activiteiten zijn op eigen risico. Check onze algemene voorwaarden. 

Wat anderen zeggen

Tijdens het SamenStoer weekend heeft deze stoere dochter haar niet stoere moeder geleerd dat je door te doen er achter komt dat je meer kunt dan je denkt! Het was erg leuk om met onbekende het samen zijn met jouw kind te delen en hier een prachtige herinnering van te maken! Danny en Lorenza (8)

Het SamenStoer weekend was echt een geweldige ervaring voor ons allebei. Heel waardevol om zo samen op pad te gaan en stoere dingen aan te gaan. De mountainbike tocht was het absolute hoogtepunt voor ons allebei! Tessa heeft alles perfect tot in de puntjes georganiseerd en er werden heel bewust waardevolle momenten gecreëerd. Het is voor ons een hele waardevolle ervaring/herinnering. Super bedankt! Alette en Lars (7)

[contact-form-7 id=”896″ title=”Weekendjeweg”]