Uffelte 9-12 jaar
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uffelte 9-12 jaar

september 18 @ 19:00 - september 20 @ 15:00

€325
MOUNTAINBIKEN | VLOTVAREN | BOOGSCHIETEN  | VUUR | ZAKMES | KOKEN | SPELEN

Tijdens dit weekend ga je samen met je zoon of dochter verschillende uitdagende activiteiten aan. De focus ligt op samenwerking, beheerste fysieke uitdaging (basisconditie vereist) en vooral veel plezier. Denk aan buitensport, recreatieve spelletjes, koken met en voor elkaar en samen overnachten in tent.

We verblijven dit weekend op camping de Blauwe Haan in Uffelte en staan met de groep op een eigen veld. Daarnaast mag iedereen natuurlijk ook gebruik maken van alle andere camping-faciliteiten. Alvast een kijkje nemen bij de Blauwe Haan? Check de volgende link: www.campingdeblauwehaan.nl 

Een perfecte plek voor een heerlijke tijd: SamenStoer!

Jullie nemen zelf mee:

een tent(je), een slaapmat/luchtbed, een slaapzak en alles wat je verder nog mee wilt nemen voor 2 nachtjes slapen.

Alles inbegrepen: Deelname aan alle activiteiten, campingplaats, 2x uitgebreid ontbijt met op zondag een croissantje, 2x lunch en 2x avondeten. Onbeperkt koffie, thee en limonade, tussendoortjes. Een cadeautje voor elkaar en een stoer zakmes.

Uiteraard doen we er alles aan om het weekend soepel en vooral veilig voor jullie te laten verlopen. SamenStoer is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of diefstal van persoonlijke eigendommen. Alle activiteiten zijn op eigen risico.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Begin:
september 18 @ 19:00
Einde:
september 20 @ 15:00
Kosten:
€325
Evenement Categorie:

Locatie

Camping “De Blauwe Haan”
Weg achter de Es 11
Uffelte, Drenthe 7975 PZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0521 351 269
Website:
https://www.blauwehaan.nl/

TERUG NAAR EVENEMETNEN