Pierland 6-9 jaar
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pierland 6-9 jaar

20 juni 2020 @ 10:00 - 21 juni 2020 @ 14:00

€200,00
KANOEN | ONBEWOOND EILAND | KOKEN OP VUUR | ZAKMES |  KAART LEZEN | SPORT EN SPEL

We willen niet te veel verklappen maar dit weekend gaat meteen avontuurlijk van start. Je vertrekt samen vanaf het strand bij Windy Waters in Hulshorst, in een Canadese kano op zoek naar ons privé-eiland. Na aankomst op ons eiland bouwen we ons eigen kamp op waarna je samen met je zoon of dochter de hele dag stoere avonturen beleefd. Jullie maken zelf een vuurtje waar we ‘s avonds op koken en ons aan warmen. Tijdens het verblijf op het eiland leer je allemaal nuttige outdoor-skills en is er genoeg tijd om samen te genieten. De volgende dag zetten we weer koers richting het vaste land en gaan jullie naar huis met een onwijs mooie en nieuwe ervaring, vet!

Jullie nemen zelf mee:

een tent(je), een slaapmat/luchtbed, een slaapzak, eten en alles wat je verder nog mee wilt nemen voor 1 nachtje slapen.

Wij zorgen voor de rest. Ook zorgen wij ervoor dat alles droog aankomt op het eiland. Het is eventueel ook mogelijk om een tentje te huren bij ons.

Belangrijk om te weten: op het eiland is een simpel toilet aanwezig. Douchen kan de dag daarna thuis weer.

Prijs is op basis van 2 personen: Deelname aan alle activiteiten, campingplaats, gebruik van kano. Onbeperkt koffie, thee, limonade en tussendoortjes. Ook een cadeautje voor elkaar en een stoer zakmes.

Uiteraard doen we er alles aan om het weekend soepel en vooral veilig te laten verlopen. SamenStoer is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of diefstal van persoonlijke eigendommen. Deelname aan de activiteiten is op eigen risico.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
20 juni 2020 @ 10:00
Einde:
21 juni 2020 @ 14:00
Kosten:
€200,00
Evenement Categorie:
Site:
www.samenstoer.nl/weekend

Organisator

Tessa
Telefoon:
06-51930001
E-mail:
info@samenstoer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Windy Waters
Varelseweg 211
Hulshorst, 8077 RB Nederland
+ Google Maps

TERUG NAAR EVENEMETNEN