UITVERKOCHT Natuureiland Jisp 6-9 jaar
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UITVERKOCHT Natuureiland Jisp 6-9 jaar

3 juli 2021 @ 09:30 - 4 juli 2021 @ 14:30

€240,00
ONBEWOOND EILAND | KANO | ROEIBOOT | SUPPEN | KOKEN OP VUUR | ZAKMES |  KAART LEZEN | SPELEN | KAMPEREN

Dit stoere natuureiland in Jisp, vlakbij Amsterdam, is voor 1 nachtje onze plek vol stoere avonturen.  Jullie varen eerst samen in een Canadese kano naar het eiland en daar bouwen we ons kamp op. Daar leren jullie een aantal handige outdoor skills zoals vuur maken, hoe je veilig werkt met een zakmes en water filtert. Koken doen we natuurlijk op een vuurtje. Daarnaast is er volop tijd om samen te spelen en het eiland te ontdekken. Tijdens alle activiteiten ligt de focus op samenwerking – niet op competitie – en natuurlijk op veel plezier maken met elkaar. De volgende dag zetten we weer koers richting het vaste land en gaan jullie met een mooie, nieuwe ervaring naar huis toe. Belangrijk om te weten: zwemdiploma is verplicht! Op het eiland is een simpel toilet aanwezig en douchen kan de dag daarna thuis weer:-)

Neem hier alvast een kijkje op dit stoere eiland.

Jullie nemen zelf mee:

een klein 2 persoonstentje, een slaapmat/luchtbed, een slaapzak, een lunch voor de eerste dag, en alles wat je verder nog mee wilt nemen voor 1 nachtje slapen. Maaarrr, travel light, neem zo min mogelijk mee. Een maand voor het weekend ontvangen jullie per post de uitgebreide informatie en het zakmes.

Wij zorgen voor de rest. Ook zorgen wij ervoor dat alles droog aankomt op het eiland. Het is ook mogelijk een tentje te huren bij ons.

Prijs is op basis van 2 personen: Deelname aan alle activiteiten, campingplaats, gebruik van kano’s, roeiboten en sup. Avondeten en ontbijt. Onbeperkt koffie, thee, limonade. Een cadeautje voor elkaar en een stoer zakmes.

Uiteraard doen we er alles aan om het weekend soepel en vooral veilig voor jullie te laten verlopen. SamenStoer is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of diefstal van persoonlijke eigendommen. Alle activiteiten zijn op eigen risico.

Boek nu en verzeker jezelf van een plek tijdens dit stoere weekend! Kan het weekend onverhoopt niet doorgaan ivm corona dan verplaatsen wij in overleg de boeking of annuleren deze kosteloos.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
3 juli 2021 @ 09:30
Einde:
4 juli 2021 @ 14:30
Kosten:
€240,00
Evenement Categorie:
Site:
www.samenstoer.nl/weekend

Organisator

Tessa
Telefoon:
06-51930001
E-mail:
info@samenstoer.nl
Bekijk de site van Organisator

TERUG NAAR EVENEMETNEN