*GEANNULEERD* Domaine du Bocq 12-14 jaar
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

*GEANNULEERD* Domaine du Bocq 12-14 jaar

27 augustus 2021 @ 19:00 - 29 augustus 2021 @ 14:00

€390,00
VIA FERRATA | DOWNHILL STEPPEN | WATERGAMES | HANDBOOG SCHIETEN | LUCHTBUKS SCHIETEN | KOKEN OP VUUR | ZAKMES | KAMPEREN | SPELEN

Helaas hebben we dit weekend moeten annuleren. Maaaaar niet getreurd, in het voorjaar van 2022 staat dit weekend weer op het programma!

Tijdens de rit naar België loopt de spanning van jullie stoere avontuur al langzaam op. Eenmaal aangekomen bij camping Domaine Dubocq zie je water, bos en bergen, hoe tof! Nadat de tent staat ontmoet je de rest van de groep, let’s go stoerties!

Tijdens dit weekend geen schermen – en dus ook geen discussies daarover – maar wel genoeg uitdaging waarbij je elkaar ook echt nodig hebt. Natuurlijk zorgen wij – in samenwerking met Rocks ‘n Rivers – voor een aantal toffe outdoor activiteiten. Denk aan watergames, schieten, down hill steppen en Via Ferrata, oftewel een uitdagend gezekerd klimparcours in de bergen.

Je leert van elkaar, lacht samen en beleeft een nieuw avontuur. Kortom: Een onvergetelijke herinnering. Leuke voorpret; een maand voor het weekend ontvang je per post alle benodigde informatie zoals een paklijst en het zakmes.

Globaal programma

Vrijdag: +/- 19.00 uur aankomst, kamp opbouwen, kampvuur, avondactiviteit.

Zaterdag: Via Ferrata, downhill steppen, lunch, shooting games, vrije tijd, avondeten, vuur.

Zondag: watergames, lunch, verassing, +/- 14.00 uur einde. 

Prijs is op basis van 2 personen: Deelname aan alle activiteiten, gebruik van de materialen, campingplaats, 2x uitgebreid ontbijt, 2x lunch en 1x avondeten. Onbeperkt koffie, thee en limonade, tussendoortjes en een stoer zakmes.

Jullie nemen zelf mee: een tent(je), een slaapmat/luchtbed, een slaapzak en alles wat je verder nog mee wilt nemen voor twee nachtjes slapen. De rest regelen wij!

Uiteraard doen we er alles aan om het weekend soepel en vooral veilig voor jullie te laten verlopen. SamenStoer is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of diefstal van persoonlijke eigendommen. Alle activiteiten zijn op eigen risico.

Boek nu en verzeker jezelf van een plek tijdens dit stoere weekend. Kan het weekend niet doorgaan ivm de op dat moment geldende corona maatregels, dan verplaatsen wij in overleg de boeking of annuleren deze kosteloos.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
27 augustus 2021 @ 19:00
Einde:
29 augustus 2021 @ 14:00
Kosten:
€390,00
Evenement Categorie:

Organisator

Tessa
Telefoon:
06-51930001
E-mail:
info@samenstoer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Avenue de la Vallée 2, 5530 Purnode, België
Avenue de la Vallee 2
Purnode, 5530
+ Google Maps

TERUG NAAR EVENEMETNEN