UITVERKOCHT De Blauwe Haan 6-9 jaar
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UITVERKOCHT De Blauwe Haan 6-9 jaar

11 juni 2021 @ 19:00 - 13 juni 2021 @ 15:00

€325,00
MOUNTAINBIKEN | VLOTVAREN | BOOGSCHIETEN  | VUUR | ZAKMES | KOKEN | SPELEN 

Wie gaat er mee naar een van de leukste en stoerste campings in Drenthe? Op camping de Blauwe Haan komt spelen, beleven en verbinden perfect samen! We staan hier met elkaar op een natuurkampeerterrein aan de rand van het bos. De activiteiten bestaan uit buitensport, recreatieve spelletjes, koken met en voor elkaar en uiteraard overnachten jullie samen in een tent. De activiteiten vereisen een basisconditie. De focus ligt op samenwerking – niet op competitie – en natuurlijk op heel veel plezier met elkaar.

Ook mag iedereen gebruik maken van alle andere camping-faciliteiten. Neem alvast een kijkje via de volgende link: www.campingdeblauwehaan.nl

Globaal programma 

Vrijdag: aankomst, tent opzetten, koken, kennismaking, avondactiviteit

Zaterdag: ochtend spel, mountainbiken, boogschieten, vlotvaren, koken op vuur, avondactiviteit

Zondag: stoer ontbijt, campingspel, verrassing, groepsfoto, afbreken. Einde.

Prijs is op basis van 2 personen: Deelname aan alle activiteiten, campingplaats, 2x uitgebreid ontbijt, 2x lunch en 2x avondeten. Onbeperkt koffie, thee en limonade, tussendoortjes. Een cadeautje voor elkaar en een stoer zakmes met je eigen naam erop.

Jullie nemen zelf mee:

een tent(je), een slaapmat/luchtbed, een slaapzak en alles wat je verder nog mee wilt nemen voor 2 nachtjes slapen. Een maand voor het weekend ontvangen jullie per post een envelop met alle informatie en het zakmes.

Uiteraard doen we er alles aan om het weekend soepel en vooral veilig voor jullie te laten verlopen. SamenStoer is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of diefstal van persoonlijke eigendommen. Alle activiteiten zijn op eigen risico.

Boek nu en verzeker jezelf van een plek tijdens dit stoere weekend. Kan het weekend niet doorgaan ivm corona, dan verplaatsen wij in overleg de boeking of annuleren deze kosteloos.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
11 juni 2021 @ 19:00
Einde:
13 juni 2021 @ 15:00
Kosten:
€325,00
Evenement Categorie:

Organisator

Tessa
Telefoon:
06-51930001
E-mail:
info@samenstoer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Camping “De Blauwe Haan”
Weg achter de Es 11
Uffelte, Drenthe 7975 PZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0521 351 269
Bekijk de site van Locatie

TERUG NAAR EVENEMETNEN