UITVERKOCHT Altena 6-9 jaar
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UITVERKOCHT Altena 6-9 jaar

18 juni 2021 @ 17:00 - 20 juni 2021 @ 14:00

€290,00
STORMBAAN | VLOTVAREN | SHELTER BOUWEN | BOOGSCHIETEN  | VUUR | ZAKMES | KOKEN | SPORT EN SPEL

Zin in een stoer weekend waarbij de voorzieningen basic zijn maar het buitengevoel des te groter? Ga dan mee naar Natuurcamping Altena in Zeewolde! Je komt er gegarandeerd meteen los van de dagelijkse realiteit. Ons kamp ligt op een prachtig ruim veld aan de rand van het grootste loofbos van Nederland. In het midden een grote open plek waar het vuur de hele dag aan is om je aan te warmen en samen op te koken. Op de camping is ook een 2km lange stormbaan. Hoe stoer! Wie durft die te bedwingen? We waarschuwen alvast: hier komt het echt aan op teamwork!

Wat kan je nog meer verwachten? Verschillende uitdagende buitenactiviteiten met beheerste fysieke uitdaging (basisconditie vereist) en natuurlijk vooral veel plezier samen. Denk aan sport en recreatieve spelletjes, koken met en voor elkaar en samen slapen in een tent. Hoe tof! De nadruk ligt dus niet op competitie, maar op samenwerking.

Globaal programma: (let op, de volgorde van activiteiten kan afwijken ivm weer)

Vrijdag: aankomst, tent opzetten, koken, kennismaking, avond activiteit

Zaterdag: ochtend spel, stormbaan, boogschieten, vlotvaren, shelter bouwen, koken op vuur, avond activiteit

Zondag: stoer ontbijt, camping spel, verrassing, groepsfoto en afbreken

Alles inbegrepen: Deelname aan alle activiteiten, campingplaats, 2x uitgebreid ontbijt met op zondag een croissantje, 2x lunch en 2x avondeten. Onbeperkt koffie, thee en limonade, tussendoortjes. Een cadeautje voor elkaar en een stoer zakmes.

Jullie nemen zelf mee:

een tent(je), een slaapmat/luchtbed, een slaapzak en alles wat je verder nog mee wilt nemen voor 2 nachtjes slapen. Een maand voor het weekend ontvangen jullie per post de uitgebreide informatie en het zakmes.

Uiteraard doen we er alles aan om het weekend soepel en vooral veilig voor jullie te laten verlopen. SamenStoer is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of diefstal van persoonlijke eigendommen. Alle activiteiten zijn op eigen risico.

Boek nu en verzeker jezelf van een plek tijdens dit stoere weekend! Kan het weekend onverhoopt niet doorgaan ivm corona dan verplaatsen wij in overleg de boeking of annuleren wij de boeking kosteloos.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
18 juni 2021 @ 17:00
Einde:
20 juni 2021 @ 14:00
Kosten:
€290,00
Evenement Categorie:

Organisator

Tessa
Telefoon:
06-51930001
E-mail:
info@samenstoer.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Natuurcamping Altena
Wielse weg 2
Zeewolde, 3896 LA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

TERUG NAAR EVENEMETNEN